Serious HR/ARBO Training

Veranderingen zijn er altijd binnen een organisatie. Dagelijkse kleine veranderingen tot en met grotere projecten en programma’s met een bepaald thema en doel.

In deze trajecten spelen altijd meerdere disciplines een rol. Denk bijvoorbeeld rondom een data-project aan een IT-er, een data-eigenaar, een security expert, privacy officer, etc. Maar zeker ook een manager en medewerker, bij wie op de werkvloer de uiteindelijke verandering zal moeten gaan landen.

De kans is heel groot dat deze verschillende disciplines allemaal net even anders tegen de beoogde verandering aankijken. Bijvoorbeeld: een security expert wil ‘alles dichtzetten’ ten aanzien van een bepaalde functionaliteit of dataset, terwijl de manager vooral een werkbare situatie wil hebben.

Er zal dus een compromis moeten worden gesloten. De fundamentele en dus de allereerste stap hierbij is het opbouwen van inzicht en begrip ten aanzien van elkaars zienswijze. Hoe krijg je dit voor elkaar op een leuke en laagdrempelige manier?

Onze Serious HR/ARBO trainingen zijn maatwerk trainingen waarbij we gebruik kunnen maken van een Serious Game. Deelnemers leren ongemerkt veel meer dan bij traditionele trainingen.