The game

Er is een moord gepleegd. Vanavond op de Erasmusbrug. Geen spoor van de dader. Geen wapen, geen getuigen, geen verdachten. The Murder Game is een online moordspel in Virtual Reality. Je moet de moord binnen een uur oplossen. Data, informatie, delen, samenwerken, combineren en analyseren. Lukt het jouw team om de dader te vinden?

The people

Geschikt voor alle lagen in de organisatie. Vier spelers per spel. Met elkaar online ingelogd in een vergadering en aan de slag gegaan met een gedeeld moordbord. Eventueel de plaats delict onderzoeken met je eigen VR-bril? Alles is mogelijk.

Als jouw bedrijf data serieus neemt, dan is onze Murder Game zeker een aanrader. Als je aan het begin staat van een dataprogramma of -project, is dat een mooie bewustwording ‘amuse’. Of heb je een leerprogramma voor management en medewerkers over data, dan is dit de beste openingsmodule.

Los samen een brute moord op. Zeer geschikt voor teambuilding.

Interactieve sessie en debriefing

Na het spelen van de Virtual Escape Room zorgen we voor een debriefing. Tijdens deze debriefing gaan we onder andere in op:

Daarnaast verzorgen we een interactieve sessie waar we dieper ingaan op informatiegestuurd werken en waar we ingaan op actuele (data)thema’s binnen de organisatie. Ook het informeren van medewerkers over de datastrategie of onderwerpen die medewerkers zelf kunnen aandragen kan in deze maatwerksessie aan bod komen.


Nice to know

Meer informatie?