Virtuele Escape Rooms

Serious gaming

Trainen door middel van Serious gaming is een leuke en uitdagende manier om aan de slag te gaan met actuele onderwerpen, zoals data en agile, die spelen binnen een organisatie. De Virtual Escape Rooms zijn games waarbij jij en je collega’s als team een unieke ervaring beleven en waarmee je onbewust je databewustzijn en wendbaarheid vergroot. Een didactisch optimum. Een goed hulpmiddel om verschillende thema’s rond data te introduceren.

Vergroot onbewust uw databewustzijn en wendbaarheid!

Vergroot het databewustzijn en de wendbaarheid van medewerkers. Hoe doe je dat? Hebben ze datakennis? Zijn ze voldoende data-geletterd om data te gebruiken of zijn ze zich bewust van hun agile werkomgeving om prioriteiten te stellen en de beste beslissingen te nemen in hun werk? Het vergroten van het databewustzijn en de wendbaarheid is de eerste stap.

Bewustwording creëren met Virtual Escape Room

Hoe kun je op een leuke en slimme manier databewustzijn en wendbaarheid vergroten? Hiervoor hebben wij een aantal Virtuele escape rooms. De escape room kan alleen worden verlaten als de juiste gegevens van de juiste kwaliteit en op het juiste moment worden gebruikt. De escape room is een game waarin deelnemers de meest voorkomende valkuilen en uitdagingen van het werken met data ervaren. Zo ontstaat inzicht in het belang van altijd kritisch denken bij het werken met data in een agile omgeving. Het vergroot het databewustzijn!

Wat kan de Virtuele Escape Room voor u betekenen?

De Virtuele Escape Room is hét startpunt om het belang van data binnen een organisatie te bespreken. Zijn data betrouwbaar, van de juiste kwaliteit? Spreken wij dezelfde taal? Wat kun je doen als jij en je collega langs elkaar heen praten, de data in de daily standup niet klopt of de werkelijkheid “iets” anders wordt weergegeven? Allemaal zaken die bij effectief samenwerken voor ruis zorgen. Stappen zetten op het gebied van datageletterdheid en wendbaarheid, daar helpt de Training met behulp van de Virtuele Escape Room jou bij.